Siirry sisältöön

Tärkeitä linkkejä

Moodle-materiaalipankki

Materiaalipankista löydät kouluttajien materiaaleja kuten videoita, diaesityksiä, oppaan sekä keskustelufoorumin.

Linkit avaavat uuden välilehden.

Odoo/futural kouluttajarekisteri

Kouluttajarekisterissä saat hallinnoitua pätevyyksiäsi ja koulutuksiisi liittyviä asioita. Kouluttajarekisterissä hallinnoit myös yhteystietojesi jakamista ja mahdollisuuksiasi kouluttaa oman työn ulkopuolisia. Koulutusrekisterin kautta tapahtuu TLP-työn tiedotus. Jos et ole rekisteröitynyt kouluttajaksi tai rekisteröitymisesi on vanhentunut, rekisteröidy alla olevasta linkistä.

Facebook-ryhmä sekä TLP-osaajien oma sivu

Kouluttajien tulee ohjata valmistuneet TLP-osaajat osaajien ja kouluttajien yhteiseen Facebook-ryhmään sekä TLP-menetelmien osaajien omalle nettisivulle. Sivuilta löytyvät aina ajankohtaiset materiaalit.

Mielenterveystalon Lapset puheeksi -videot

TLP-koulutusten palautelomakkeet

Koulutuspalautteet:

Palautelinkit vievät Futural-järjestelmään ja avaavat uuden välilehden.

Asiakaspalautteet:


Tapahtumia

  • Toimiva lapsi ja perhe -kouluttajakokous 30.9.2022 etäyhteydellä
  • Toimiva lapsi ja perhe -kouluttajakokous 23.-24.3.2023
  • Valtakunnallinen Lapset puheeksi -menetelmäosaajien Buusteritapaaminen 16.11.2022 klo 14.30 – 16.00 etäyhteydellä. Lisätietoja tapaamisesta löytyy alla olevan linkin kautta.

Materiaalit

Lapset puheeksi -lokikirjat

Lapset puheeksi -lokikirjoja käytetään Lapset puheeksi -työn tukena. Lokikirjoja on varhaiskasvatukseen, ala- ja yläkouluun sekä palveluihin lapsen ikäkausien mukaisesti sekä vastaanottokeskustyöhön. Lokikirjoja on eri kieliversioina, suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja englanniksi (varhaiskasvatus ja koulut)