Siirry sisältöön

Huom TLP-kouluttaja! Muistathan päivittää muuttuneen sähköpostiosoitteesi Futural-kouluttajarekisterissä, jotta saat lähettämämme sähköpostit.

Tapahtumia:

Toimiva lapsi ja perhe -kouluttajakokoukset:

23-24.3.2023. TLP -kouluttajakokous Aulangolla, Hämeenlinnassa.

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi pitkästä aikaa livenä järjestettävään kouluttajakokoukseen Aulangolle Hämeenlinnaan Alla tiedostoina ohjelma, esihenkilöille suunnattu kirje sekä tärkeitä ohjeita kouluttajakokoukseen liittyen – luethan ne huolella ja mikäli sinulla herää kysyttävää, ole yhteydessä TLP -tiimiin tlp@mieli.fi.

28.09.23 TLP-kouluttajakokous etänä


Tästä löydät kouluttajille järjestettävien alakohtaisten verkostotapaamisten ajankohdat ja ilmoittautumislinkit.

Ke 5.4 klo 14.15-16.30 Oppilaitosverkoston tapaaminen. Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ke 19.4.2023 klo 12.30-14.00. Varhaiskasvatuksessa Lapset puheeksi -menetelmää kouluttavien verkostotapaaminen etäyhteydellä. Ilmoittautumislinkki tulee tähän myöhemmin.

Ti 15.8.2023 klo 12.00-13.30 Kolmannella sektorilla Lapset puheeksi -menetelmää kouluttavien verkostotapaaminen järjestetään seuraavan kerran etäyhteydellä keskiviikkona . Ilmoittautumislinkki tulee tähän myöhemmin.


Pe 17. helmikuuta 2023 8.15-9.15

Tervetuloa juttelemaan aamukahvin merkeissä Teamsiin , olet sitten TLP/LP -kouluttaja tai -menetelmäosaaja. Aamukahvit on vapaamuotoinen tapahtuma, jossa on tällä kertaa rennon keskustelun teemana lasten asiakaspalautteet. Tai jos mielessäsi on muita aiheita, niin niistäkin voidaan keskustella. Paikalla aamukahveilla kanssasi tiimiläinen TLP-työn kotipesästä. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, klikkaa itsesi linkistä mukaan. Teams-linkki kahville:  

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä


TLP- ja LP-kouluttajille opastusta ja tukea Futural Odoo-kouluttajarekisterin käyttöön mm. kirjautumiseen ja pitämiesi koulutusten kirjaamiseen. 

Kouluttajia pyydetään tarkistamaan tietojensa ajantasaisuus Futural -rekisterissä 15.12.2022 – 14.1. 2023 välisenä aikana. Ne kouluttajat, jotka eivät ole koskaan kirjautuneet Futuraliin poistetaan rekisteristä kevään aikana

Kevään 2023 Futural klinikat:

Perjantai 27. tammikuuta 2023 8.15-9.15

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avaa uuden välilehden)

Perjantai 3. helmikuuta 2023 8.15-9.15

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avaa uuden välilehden)

Keskiviikko 15. helmikuuta 2023 8.15-9.15

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avaa uuden välilehden)

Keskiviikko 15. helmikuuta 2023 14.45-15.45

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avaa uuden välilehden)

Perjantai 10. maaliskuuta 2023 8.15-9.15

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Perjantai 10. maaliskuuta 2023 13.00-14.00

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä (Avaa uuden välilehden)

Voit aina myös ottaa yhteyttä TLP-tiimiin tlp@mieli.fi halutessasi apua Futuralin käyttöön.


Tärkeitä linkkejä

Moodle-materiaalipankki

Materiaalipankista löydät kouluttajien materiaaleja kuten videoita, diaesityksiä, oppaan sekä keskustelufoorumin.

Linkit avaavat uuden välilehden.


Futural Odoo-kouluttajarekisteri

Kouluttajarekisterissä saat hallinnoitua pätevyyksiäsi ja koulutuksiisi liittyviä asioita. Kouluttajarekisterissä hallinnoit myös yhteystietojesi jakamista ja mahdollisuuksiasi kouluttaa oman työn ulkopuolisia. Koulutusrekisterin kautta tapahtuu TLP-työn tiedotus. Jos et ole rekisteröitynyt kouluttajaksi tai rekisteröitymisesi on vanhentunut, rekisteröidy alla olevasta linkistä.


Facebook-ryhmä sekä TLP-osaajien oma sivu

Kouluttajien tulee ohjata valmistuneet TLP-osaajat osaajien ja kouluttajien yhteiseen Facebook-ryhmään sekä TLP-menetelmien osaajien omalle nettisivulle. Sivuilta löytyvät aina ajankohtaiset materiaalit.


Mielenterveystalon Lapset puheeksi -videot

Mielenterveystalossa on päivitys meneillään. Lapset puheeksi -työn maailma löytyy toistaiseksi vain vanhoilta sivuilta, jonne on linkki Mielenterveystalon etusivulla. Vanhoilta sivuilta hakusanalla Lapset puheeksi löytyvät videot. Videot löytyvät myös kaikille avoimesta Moodlesta, linkki löytyy yläpuolella.


Toimiva lapsi ja perhe -työn palautelomakkeet


Materiaalit

Lapset puheeksi -lokikirjat

Lapset puheeksi -lokikirjoja käytetään Lapset puheeksi -työn tukena. Lokikirjoja on varhaiskasvatukseen, ala- ja yläkouluun sekä palveluihin lapsen ikäkausien mukaisesti sekä vastaanottokeskustyöhön. Lokikirjoja on eri kieliversioina, suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi ja englanniksi (varhaiskasvatus ja koulut)