Siirry sisältöön

Lapsen mieli -laulut varhaiskasvatukseen

Laulu- ja säestystiedostojen avulla opit laulut ja voit soittaa niitä opettaessasi tunne- ja kaveritaitoja.
Julkaisuvuosi:
2015

Laulaminen lasten kanssa tuottaa iloa ja kohottaa ryhmähenkeä! Alla olevista linkeistä pääset soittamaan kolmea Lapsen mieli -kirjan lastenlaulua. Laulut ovat joko laulettuja ja / tai instrumentaalisia säestystiedostoja. Leikkiohjeet ja nuotit löytyvät kirjasta Lapsen mieli – Mielenterveystaitoja varhaiskasvatukseen ja neuvolaan.

Tunnelaulu kertoo siitä, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja että ne kuuluvat elämään. Turvallisin mielin -laulu kertoo ystävyydestä ja kaikkien mukaan ottamisesta. Keinuttelua -laulun säestyksellä lasta voi keinutella sylissä tai vaikka viltissä.

Keinuttelua -laulun sävel on Tuiki tuiki tähtönen valssiversiona, sanoitus Tuuli Paasolaisen. Muut laulut on sanoittanut ja säveltänyt Tuuli Paasolainen.

Kuuntele Youtubessa

Lisää aiheesta

Tunne- ja kaveritaitokortit alakouluun

Alakouluikäisille suunnattujen tunne- ja kaveritaitokorttien avulla harjoitellaan tunteiden tunnistamista, nimeämistä ja ilmaisua sekä vuorovaikutustaitoja.

Kaveritaitokortit varhaiskasvatukseen

Ladattavat kaveritaitokortit on suunniteltu päiväkotien käyttöön lasten sosiaalisten taitojen opettamiseen ja harjoitteluun. Kortteja on yhteensä 20.

Sivua muokattu 21.3.2024

Ota yhteyttä

Riikka Nurmi

Asiantuntija, Varhaiskasvatus ja koulut
+358 40 678 7392
etunimi.sukunimi@mieli.fi


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: