Siirry sisältöön

Timo Lehtinen MIELI ry:n aikuiset ja työelämä -osaston johtajaksi

Valtiotieteiden maisteri Timo Lehtinen on aloittanut MIELI ry:ssä aikuiset ja työelämä -osaston johtajan sijaisena 2.1.2023 Meri Larivaaran siirtyessä määräaikaisesti MIELI ry:n strategiajohtajaksi.
Timo Lehtinen puolikuva

Lehtinen on toiminut kuluvalla hallituskaudella perhe- ja peruspalveluministerin erityisavustajana, jossa osana hänen toimenkuvaansa ovat olleet mielenterveyspalveluihin sekä mielenterveysstrategiaan liittyvät asiat.  

Lehtisellä on monipuolinen ura sekä työmarkkinajärjestöjen että sosiaali- ja terveysjärjestöjen parista. Ennen toimimistaan erityisavustajana, hän on työskennellyt SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:ssä johtajana sekä yhteiskuntasuhdepäällikkönä, Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:ssä yhteiskuntavaikuttamisen päällikkönä sekä järjestöpäällikkönä Meijeriväen ammattilaiset MVL:ssä. 

MIELI ry:n aikuiset ja työelämä -osasto toimii aikuisten mielenterveyden asiantuntijana ja edistäjänä. Työn keskiössä ovat koulutukset, työkalut ja materiaalit sekä verkostotyö ja vaikuttaminen. Työn osa-alueita ovat työelämä, aikuisten mielenterveyden vahvistaminen, koulutukset ammattilaisille ja maallikoille sekä mielenterveyden edistäminen kuntatasolla.

Sivua muokattu 3.1.2023


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: