Siirry sisältöön

Vinksin vonksin varpaat -kuvakirja + Askel kerrallaan kohti omaa vanhemmuutta -vihkonen vanhemmalle

Vinksin vonksin varpaat auttaa vanhempaa tarkastelemaan maailmaa lapsen näkökulmasta sekä hellittämään vanhemmuuden suorituspaineista.
Hinta:
20 €
ISBN:
978-952-7494-01-1
Tekijä:
Elina Komulainen ja Christel Rönns / vihkonen: Elina Komulainen ja Arja Taipale
Julkaisija:
MIELI Suomen Mielenterveys ry
Julkaisuvuosi:
2023
Sidosasu:
lankasidottu
Painos:
1. painos / 2023
Koko:
23 x 29,7 cm ja vihkonen 22 x 18 cm
Laajuus:
2 kpl (sisältää kuvakirjan 40 sivua.+ vihkosen 24 sivua)
Osta verkkokaupasta

Vinksin vonksin varpaat -kuvakirja ja Askel kerrallaan kohti omaa vanhemmuutta -vihkonen on tarkoitettu vahvistamaan sekä vanhemman että lapsen mielenterveyttä arjen tilanteissa.

Materiaalipaketti on tarkoitettu 0–6-vuotiaille. Vahvat jalat ihasteltuine varpaineen kantavat lasta halki elämän myös läpi erilaisten haasteiden.

Vinksin vonksin varpaat -kuvakirja

Vinksin vonksin varpaat on lapsen ja aikuisen yhteinen kirja. Se on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille ja vanhemmille, mutta sopii myös isovanhemmille ja muille kasvattajille.

Vinksin tarina alkaa maailman suloisimmista varpaan nupuista ja jatkuu noin kouluikään saakka. Samalla kun Vinksin elämänpiiri laajenee sylistä kodin kokemiseen ja jalanjälki toisensa jälkeen yhä pidemmälle ulkomaailmaan, kansien väliin tallentuu myös lapsen oma tarina.

Kirja sisältää ikävaiheittain etenevät aukeamat, joihin voi tallentaa lapsen jalanjälkiä sekä yhteisiä havaintoja ja muistoja arjen tilanteista.

Askel kerrallaan kohti omaa vanhemmuutta -vihkonen

Vinksin vonksin varpaat -kirjan teemoja syvennetään materiaalipakettiin sisältyvässä vanhemman vihkosessa, joka tarjoaa tietoa vanhemmuuden tueksi.

Vihkosessa käsitellään vanhemmaksi kasvua, lapsen tarpeisiin vastaamista, vanhemman ja lapsen välistä vuorovaikutusta, tunnetaitoja, arjen toimivuutta, leikkiä ja yhdessäoloa sekä tarkkaavaisuuden säätelyä. Vihkosessa ohjataan vanhempaa huolehtimaan myös omasta jaksamisestaan ja mielenterveydestään. Apuna voi käyttää vihkosessa olevia pohdintakysymyksiä.

Lisäksi Mielenterveyden käsi loruineen ja leikkiohjeineen antaa vinkkejä mielenterveyden tukemiseen koko perheen arjessa.

Anna palautetta kirjasta ja vihkosesta

Kuulemme mielellämme palautetta Vinksin vonksin varpaat -kirjasta ja Askel kerrallaan kohti omaa vanhemmuutta -vihkosesta. Jokainen palaute on MIELI ry:lle hyvin arvokas. Vastaamaan pääset tästä.

Sivua muokattu 18.6.2024


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: