Siirry sisältöön

Nuoren urheilijan vanhemmilla ja muilla läheisillä on merkittävä rooli nuoren mielen hyvinvoinnin vahvistajana. Vanhempien rooli on myös reagoida tilanteissa, joissa herää huoli nuoresta.

Verkkomateriaali Urheilevan nuoren vanhemmille on maksuton ja avautuu selaimeen ilman kirjautumista. Voit selailla materiaalia vapaasti, eli voit käydä läpi kappaleita haluamassasi järjestyksessä.

Verkkomateriaalin lukemiseen menee noin 20 minuuttia. Aika-arvioon ei ole laskettu videoiden katsomista kokonaan tai linkeistä löytyvien lisämateriaalien laajuutta. Avaa linkki alla ja käy lukemaan sisältöä.Lue myös verkkomateriaalin pohjalta tehty artikkeli:

Miten vanhempi voi tukea nuorta urheiluharrastuksessa?

Vanhemmat ja muut läheiset ovat nuorelle tärkeitä tukijoita ja kannustajia arjessa ja harrastuksessa. Urheilevan nuoren vanhemmille -verkkomateriaali sisältää eri tapoja tukea nuorta harrastuksessa. Vinkkejä voi soveltaa myös muihin harrastusympäristöihin, kertoo Nuori mieli urheilussa -toiminnan asiantuntija Katri Lilja.


Nuori mieli urheilussa -toiminnan etusivulle

#nuorimieliurheilussa

Käytä mielellään tunnistettamme #nuorimieliurheilussa, kun jaat tietoa verkkokursseistamme ja Nuori mieli urheilussa -toimintatavoista sosiaalisessa mediassa.


Urheilevan nuoren vanhemmille -verkkomateriaalin linkit

Olemme koonneet tähän alle verkkomateriaalin linkit eri sivuille. Alla olevassa listassa linkit ovat aihealueittain, eli linkit eivät ole aivan samassa järjestyksessä kuin verkkomateriaalissa. Linkkilista toivottavasti helpottaa palaamista verkkomateriaaleissa mainittuihin aineistoihin.

Nuori mieli urheilussa -sisällöt

Mielenterveydestä, MIELI ry

Muiden tahojen linkkejä

Lapsen oikeudet

Apua ja tukea