Siirry sisältöön
Tapahtuma

Nuori mieli urheilussa -verkkokahvila 13.3.2023

Nuori mieli urheilussa -verkkokahviloita järjestetään muutaman kuukauden välein. Maanantaina 13.3.2023 vieraana on Laura Andelin ja keskustelemme mielen taidoista ja niiden tärkeydestä nuorten urheilussa.
Piirretty purjevene, joka on Nuori mieli urheilussa -tunnuskuva.
Aika:
13.3.2023 klo 14:00 – 15:30
Paikka:
Teams
Ilmoittautumisaika:
10.2.2023 – 13.3.2023
Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule verkkokahvilaan keskustelemaan Nuori mieli urheilussa -toimintatavoista.

Verkkokahvilat ovat avoimia keskustelutilaisuuksia Teams-yhteydellä kaikille aiheesta kiinnostuneille valmentajille, ohjaajille ja seuratoimijoille.

Ohjelma

Teema: Urheilevan lapsen ja nuoren mielen taitojen vahvistaminen arjessa

Monipuoliset mielen taidot ovat kasvavan lapsen ja nuoren hyvinvoinnin perusta. Urheilusektori voi vaikuttaa toimintansa kautta positiivisen mielenterveyden vahvistamiseen luonnollisena osana urheiluharjoittelua. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan siitä, mitä mielen taidot ovat, miksi niiden vahvistaminen on tärkeää ja kuinka mielen taitoja voi ja kannattaa vahvistaa osana urheiluharjoittelua toimivien ja tutkittujen menetelmien avulla.

Asian äärellä psykoterapeutti (Valvira), EMDR-terapeutti, kriisityöntekijä & urheilijoiden psyykkinen valmentaja Laura Andelin, joka on erikoistunut urheilevien lasten ja nuorten mielen taitojen vahvistamiseen yhdessä ONIT Sport tiimin kanssa.

Vapaamuotoista keskustelua ja aikaa kysymyksille.

Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille 13.3.2023 aamupäivällä.


Piirretty purjevene, joka on Nuori mieli urheilussa -tunnuskuva.

Nuori mieli urheilussa -verkkokahvila 18.4.2023

Nuori mieli urheilussa -verkkokahviloita järjestetään muutaman kuukauden välein. Tiistaina 18.4. vieraana on Tanja Niemi, Suomen Urheiluliiton valmennusosaamisen kehittäjä. Aihe: Nuoren urheilijan mielen taidot osana harjoittelun suunnittelua ja toteutusta.

Sivua muokattu 28.2.2023


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: