Siirry sisältöön

Pohjola Vakuutus tukee Nuori mieli urheilussa -toimintaa

Pohjola Vakuutus ja MIELI ry yhdessä ovat 20 urheilutoimijan kanssa käynnistäneet yhteistyön, jonka tavoitteena on vahvistaa valmentajien ja vanhempien osaamista nuorten mielen hyvinvoinnin tukemisessa.

Mielen hyvinvointi on osa turvallista urheilua

Liikkuvat lapset ja nuoret ansaitsevat parhaan mahdollisen tuen ja kannustuksen harrastustensa parissa heidän kyvyistään, taustoistaan ja haasteistaan riippumatta. Siksi MIELI ry ja Pohjola Vakuutus 20:n urheilukumppaninsa kanssa ovat aloittaneet yhteistyön.

Mukana tärkeästä teemasta puhumassa ovat myös estejuoksija Topi Raitanen, pikajuoksija Lotta Kemppinen, uimari Matti Mattson sekä entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson.

Mukana kampanjassa:

Jääkiekkoliitto, Suomen Urheiluliitto, Pesäpalloliitto, Salibandyliitto, Golfliitto, Suunnistusliitto, Koripalloliitto, Lentopalloliitto, Moottoriliitto, Cheerleadingliitto, Voimisteluliitto, Ringetteliitto, Taitoluisteluliitto, Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto, Ratsastusliitto, Tennisliitto, Hiihtoliitto, Uintiliitto, Painiliitto, Veikkausliiga.

Jatkossa tavoitteena on laajentaa yhteistyötä myös muihin Pohjola Vakuutuksen kumppanuuksiin ja sitoa Nuori mieli urheilussa –toiminta osaksi kaikkien yhteistyölajiliittojen sopimuksia. Lajiliittojen kautta voimme edistää nuorten hyvinvointitaitojen jalkautumista konkreettisesti nuorten arkeen. 

Nuori mieli urheilussa toiminta

Nuori mieli urheilussa -toiminta tukee lajiliittojen tärkeää työtä tuottamalla niin valmentajille kuin vanhemmillekin koulutusmateriaaleja nuoren urheilijan mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Toiminta tarjoaa konkreettisia työkaluja ja toimintatapoja lasten ja nuorten urheilun parissa toimiville, jotta heillä olisi parhaat mahdolliset valmiudet tukea nuoren mielen normaalia kehitystä ja kohdata haastavissa tilanteissa olevia lapsia ja nuoria.

Tutustu Nuori mieli urheilussa -toimintaan ja sisältöihin: 


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: