Tunteiden maailmanpyörä

Tunteiden maailmanpyörän vaunut kuvaavat erilaisia elämään kuuluvia tunteita. Erilaiset tunteet rikastuttavat elämäämme ja antavat elämälle merkityksellisyyttä. Tunteiden vaunuista, voi löytyä hyvinkin monia erilaisia tunteita. Lapsen arjessa erilaiset tilanteet herättävät monia erilaisia tunteita. Lapsen toimintaympäristön tulisi olla avoin ja kaikki tunteet salliva. Lapsille on hyvä osoittaa, ettei ole olemassa oikeita tai vääriä tunteita vaan kaikki tunteet ovat sallittuja mutta teot eivät. Miten autat lapsia sanoittamaan tunteita?

Tunteiden maailmanpyörä -työvälineen taustalla on ideoita ja ehdotuksia keskusteluihin lasten, vanhempien ja työyhteisön kesken sekä aiheeseen liittyviä harjoituksia. Voit tulostaa ja laminoida kaksipuoleisen työvälineen joko varhaiskasvatukseen tai neuvolaan alla olevien linkkien kautta.

Katso myös muuta materiaalia varhaiskasvatukseen ja neuvolaan

HINTA JA TILAUSOHJE

Yksi julistelähetys maksaa 10 euroa / enintään 15 julistetta. Yli 15 julisteen lähetys maksaa 20 e ja yli 30 julisteen lähetys 30 e jne. Lähetä julisteiden nimet, kappalemäärät, tilauksen toimitus- ja laskutusosoite sekä tilaajan puhelinnumero osoitteeseen tilaukset@mieli.fi. Mielenterveyden edistämisen varhaiskasvatuksen julistesettiin kuuluvat Tunteiden maailmanpyörä -julisteen lisäksi myös Mielenterveyden käsi, Selviytyjän purjeet, Hyvinvoinnin hyrrä, Yhdessäoloa ja Turvalliset aikuiset.

Lataa
Tekijätiedot: 
Turvallisin mielin -hanke
Julkaisupäivä: 
2014

Yhteystiedot

Riikka Nurmi
Asiantuntijakoordinaattori
Mielenterveyden edistäminen varhaiskasvatuksessa ja koulussa

+358 40 678 7392Maistraatinportti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki