Siirry sisältöön

Nuori mieli urheilussa -webinaari 9.11.2022, tallenne ja esitysmateriaali

Suomen Valmentajien ja MIELI ry:n yhdessä järjestämässä Coach Webinaarissa perehdyttiin Nuori mieli urheilussa -sisältöihin. Kokeneet valmentajat kertoivat miten he ovat vieneet sisällöt arkivalmennukseen.
Coach Webinaarin kuvituskuva, jossa on webinaarin ajankohtatiedot
Tekijä:
Suomen Valmentajat ja MIELI ry
Kesto:
1:22:37

Valmentaja, lehtori ja sertifioitu urheilupsykologian asiantuntija Martina Roos-Salmi käy webinaarissa läpi MIELI ry:n valmentajille suunnatut Nuori mieli urheilussa -sisällöt. Webinaarissa kerrotaan myös konkreettisia esimerkkejä ja kokemuksia käytännön valmennustilanteista.

Martina Roos-Salmen lisäksi webinaarissa on mukana valmentajakouluttaja Jani Lakanen. He kertovat kokemuksistaan, miten Nuori mieli urheilussa -sisällöt voi viedä valmennusarkeen. Jani Lakanen toimii valmentajakoulutuksen parissa sekä valmentaa suunnistajia. Martina Roos-Salmi valmentaa 14–15-vuotiaita koripalloilijoita.

Urheiluympäristöt ovat lapsille ja nuorille merkittävä vapaa-ajan toimintaympäristö. Nuori mieli urheilussa -toimintatapoja käyttäen valmentaja voi edistää lasten ja nuorten mielen hyvinvointia. Mielen hyvinvointia tukeva valmennus luo nuorelle vahvan pohjan sekä urheiluun, liikuntaan että elämään. Turvallisessa toimintaympäristössä nuori urheilija tulee hyväksytyksi omana itsenään, voi näyttää tunteitaan, ilmaisee ajatuksiaan sekä saa epäonnistua, oppia virheistä ja yrittää uudelleen.

Alla on linkki tallenteeseen YouTubessa sekä esitysmateriaali pdf-tiedostona.

Nuori mieli urheilussa -verkkokurssit

Nuori mieli urheilussa -verkkokurssit tutustuttavat toimintatapoihin, joiden avulla valmentaja voi harjoituksissa tukea ja vahvistaa nuorten mielen hyvinvointia. Voit ladata ja ottaa käyttöön verkkokurssin käytännönläheiset materiaalit. Sisältöä voi soveltaa eri ikäryhmille ja taitotasoille.

Verkkokurssit ovat maksuttomia. Ne voi suorittaa omaan tahtiin, eikä suorittajan tarvitse kirjautua mihinkään palveluun.

Sivua muokattu 16.8.2023


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: