Siirry sisältöön

Huugo-ohjelma 

HUUGO-ohjelman tehtävänä on auttaa työyhteisöjä ennaltaehkäisemään, tunnistamaan, kohtaamaan ja ratkaisemaan työpaikkojen päihdeongelmia. Ohjelma tarjoaa yrityksille työkaluja sekä koulutusta ja autamme päihdeohjelman luomisessa ja jalkauttamisessa. Ohjelma tarjoaa myös tietoa, koulutusta ja työkaluja rahapelihaittojen ehkäisyyn työpaikalla. 

Kenelle: Huugo –ohjelma on suunnattu työyhteisöille. 

Maksullinen vai ei? Maksullinen  

Vastaa mm. seuraaviin ilmiöihin: Syrjäytymisen vastainen työ, ehkäisevä päihdetyö. 

Hyvän mielen työpaikka  

Hyvän mielen työpaikka® -merkki on kannustin, joka rohkaisee edistämään mielenterveyttä työpaikoilla. Se on työväline, joka tarjoaa vinkkejä, ideoita ja suosituksia mielenterveyden edistämisen arviointi- ja kehittämistyöhön. Kokonaisuuteen kuuluu myös Hyvän mielen työpaikka – työkalupakki esimiehille -verkkopalvelu. 

Kenelle: Hyvän mielen työpaikka on suunnattu kaikille työpaikoille. 

Maksullinen vai ei? Maksuton 

Vastaa mm. seuraaviin ilmiöihin: Mielenterveystaitojen vahvistaminen, tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistaminen, ehkäisevä päihdetyö. 

Mielenterveyden tuen työkalupakki 

Mielenterveyden tuen työkalupakin maksuttomia työkaluja ja materiaaleja voi hyödyntää yksitellen tai ottaa ne laajemmin käyttöön pitkäjänteiseen työyhteisön tukemiseen. Työkaluista löytyy apua esimerkiksi esihenkilötyön kehittämiseen, muutostilanteisiin työyhteisössä, oman työhyvinvoinnin tilannekuvan muodostamiseen ja organisaation palautumiskäytäntöjen arviointiin. 

Kenelle: Kaikille työyhteisöille 

Maksullinen vai ei? Maksuton 

Mieli työssä- koulutukset 

Edistää mieliystävällisen työpaikan rakentamista vahvistamalla työpaikan mielenterveysosaamista. Mieli työssä -koulutus tarjoaa työyhteisöille tietoa, taitoja ja työkaluja siihen, miten jokainen voi vahvistaa mielen hyvinvointia ja työn voimavaroja niin työntekijänä, esihenkilönä kuin työyhteisön jäsenenä. Mielenterveys työssä on työyhteisön yhteinen asia! 

Kenelle: Kaikille työyhteisöille. 

Maksullinen vai ei? Maksullinen


Ladattava Hyvän mielen kunta -työkalupakki

Hyvän mielen kunta -työkalupakki
Lataa Hyvän mielen kunta -työkalupakki klikkaamalla kuvaa tai alla olevaa painiketta.