Siirry sisältöön
Mieli työssä® -koulutus

Mieli työssä® -koulutukset vahvistavat koko työyhteisön voimavaroja tarjoamalla tietoa ja työkaluja mieliystävällisemmän työympäristön rakentamiseen. Ota yhteyttä ja räätälöidään koulutus teidän työyhteisönne tarpeisiin!

Yrittäjän mieli -verkkovalmennus

Yrittäjä, haluaisitko löytää arjen keinoja omien voimavarojesi vahvistamiseen? Tunnistatko tarvetta johtaa itseäsi ja työtäsi paremmin arjessa? Sujuisiko liiketoimintasi paremmin, jos osaisit vahvistaa vuorovaikutus- ja tunnetaitojasi sekä kykyäsi toimia joustavasti muutostilanteissa?

Hyvän mielen kunta -verkkokoulutus

Hyvän mielen kunta -verkkokurssi on suunnattu kaikille kunnissa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen työtä tekeville ammattilaisille ja vastuuhenkilöille sekä päättäjille ja eri toimialojen edustajille. Kurssi tutustuttaa Hyvän mielen kunta -toimintamalliin ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen kunnassa.

Mielenterveysvaikutusten arviointi -verkkokurssi

Mielenterveysvaikutusten arviointi -verkkokurssi on suunnattu kaikille vaikuttamisesta kiinnostuneille kansalaisille, päättävässä asemassa oleville sekä järjestöaktiiveille. Kurssi antaa perustiedot päätösten mielenterveysvaikutusten arvioinnin tekemistä varten sekä tietoa vaikuttamisen eri väylistä ja keinoista.

MIELI ry kehittää mieliystävällisempää työelämää

Aikuisväestön mielenterveys on heikentynyt viime vuosina. Myös nuorten mielenterveyden haasteet näkyvät jo selvästi osassa yrityksistä. MIELI ry:ssä käynnistetään visiotyö kestävämmän työelämän rakentamiseksi.

Harri Saukkomaa: ”Häpeän tunne yhdistää johtajia mainekriisissä”

Harri Saukkomaa on ollut työkseen selvittämässä korkeassa asemassa olevien ihmisten julkisia kohuja ja nähnyt, mitä ihminen käy läpi joutuessaan myrskyn silmään. Viestintäyritys Tekirin perustaja sekä hallituksen puheenjohtaja muistaa edelleen hurjimmat tilanteet 10 vuoden takaa.