Siirry sisältöön

Hyvän mielen materiaalit nuorille

Mielen hyvinvointia vahvistavia harjoituksia sisältävä vihkonen nuorille. Materiaali soveltuu itsenäiseen tai ryhmätyöskentelyyn.

Mielenterveystaitojen ympärille kootut Hyvän mielen materiaalit koostuvat kolmesta toisiaan tukevasta osasta, joita voi käyttää myös itsenäisesti.

Osta Hyvän mielen materiaalit verkkokaupasta

Hyvän mielen treenivihkoa, Ohjaajan opasta ja Hyvän mielen vuosikelloa voi ostaa MIELI ry:n verkkokaupasta. Nuorten treenivihkoa on saatavilla joko 12 kappaleen (23€) tai 170 kappaleen (132€) paketeissa.

Ohjajan opasta voit tilata esim. 12 kappaleen paketissa hintaan 25 €.

Hyvän mielen vuosikelloa voit tilata esim. 12 kpl paketissa hintaan 16 €.

Tilaussivulla on ohjeistus, mihin ottaa yhteyttä, jos haluaa tilata isompia määriä. Kaikki hintamme sisältävät postikulut. Pääset verkkokauppaamme alla olevien linkkien kautta.

Hyvän mielen treenivihko

Mielen hyvinvointia vahvistavia harjoituksia sisältävä vihko nuorille. Materiaali soveltuu itsenäiseen tai ryhmätyöskentelyyn.

Lataa treenivihko

Lataa Hyvän mielen treenivihkon tehtävät

Hyvän mielen treenivihko -ohjaajan opas

Tähän oppaaseen on koottu helposti käyttöön otettavia, nuoren mielenterveystaitoja vahvistavia tehtäviä. Tehtävien kestot vaihtelevat 15–30 minuuttiin. Oppaasta löydät myös lyhyesti tietoa mielenterveyden edistämisen eri osa-alueista, sekä purkukysymyksiä nuoren treenivihon tehtäviin. Voit käyttää niitä tukenasi, kun käyt harjoitteita nuoren kanssa läpi.

Lataa ohjaajan opas

Hyvän mielen vuosikello

Hyvän mielen vuosikello ohjaa pohtimaan keinoja, joiden kautta työyhteisön jäsenet voivat edistää nuorten mielenterveyttä päivittäisessä työssään. Tarkoitus on tarkastella arjen toimintoja ”mielenterveyden edistämisen silmälasien” läpi. Vuosikello on jaettu kalenterivuoden mukaan, ja siinä käsitellään samoja teemoja kuin muissa hyvän mielen materiaaleissa. Vuosikello kehittää työyhteisön toimintaa.

Lataa Hyvän mielen vuosikello ja lisäosat

Sivua muokattu 8.2.2024


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: