Siirry sisältöön

Tunteiden vuoristorata -juliste

Tunteiden vuoristorata -juliste on työväline tunteista puhumiseen, erilaisten tunteiden sanoittamiseen, tunteiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen.
Julkaisuvuosi:
2018
Koko:
50x70 cm

Sanojen löytäminen ja tunteita kuvailevan sanavaraston kasvattaminen auttaa tulemaan tunteiden kanssa toimeen ja rauhoittamaan mieltä. Se helpottaa omien tunteiden tunnistamista, ymmärtämistä ja niistä puhumista.

Julisteen voi ladata verkkosivuilta tai tilata sen osana neljän julisteen settiä verkkokaupastamme.

Lataa

Osta verkkokaupasta

Lisää aiheesta

Nuorten tunteet ja tunnetaidot

Nuoruus on tunteiden ja tunnetaitojen kehittymisen kannalta yhtä aikaa sekä ihanaa että kamalaa. Nuoruudessa ja teini-iässä tunteet tuntuvat kaikkein voimakkaimmin. Haastetta lisää se, että samaan aikaan heikkenevät tunteiden tunnistamisen ja säätelemisen taidot.

Mielenterveyden käsi -juliste. Kun pidämme huolta arjen rytmistä, unesta ja levosta, ravinnosta, liikkumisesta, ihmissuhteista, harrastuksista ja luovuudesta pidämme samalla huolta mielen hyvinvoinnistamme.

Mielenterveyden käsi -juliste

Mielenterveyden käsi -juliste toimii keskustelun herättäjänä ja muistuttaa, miten voimme arkisilla valinnoillamme vaikuttaa mielenterveyteemme.

Millainen selviytyjä olen? -juliste

Millainen selviytyjä olen? -juliste auttaa pohtimaan omia selviytymiskeinoja elämään kuuluvissa huolissa ja murheissa tai kriiseissä.

Sivua muokattu 16.8.2023


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: