Kiltaryhmätoiminta yrittäjille

Kiltaryhmät ovat yrittäjien hyvinvointiryhmiä, jotka tukevat yrittäjien jaksamista, tarjoavat vertaistukea sekä lisäävät elämäniloa ja virkistymistä.

Ryhmässä on mahdollisuus verkostoitua ja jakaa luottamuksellisesti yrittämiseen ja arkeen liittyviä kokemuksia, ajatuksia ja oivalluksia. Ryhmän työskentely perustuu yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja ryhmässä esiin nostettujen hyvinvointiin, jaksamiseen ja yrittämiseen liittyvien teemojen käsittelyyn. Ryhmää ohjaa hyvinvoinnin- ja ryhmäohjauksen asiantuntija.

Ryhmä kokoontuu 7 kertaa n. 1-2 viikon välein. Yhden ryhmätapaamisen kesto on  2 tuntia.

Vertaisryhmässä keskustellaan yrittäjän arjesta, hyvinvoinnista ja jaksamisesta, keskustelun aiheet määräytyvät osallistujien tarpeen mukaan. Ryhmän teemoja ovat: yrittäjänä jaksaminen, stressin ja ajankäytön hallinta, voimavarat työssä ja elämässä, oman työn johtaminen ja itsestä huolehtiminen.

Kevään 2020 viimeinen Yksin- ja pienyrittäjien
videovälitteinen hyvinvointiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu yksin-ja pienyrittäjille, jotka haluavat ylläpitää ja vahvistaa omaa jaksamistaan ja selviytymiskykyään muuttuneessa tilanteessa.

Aika: Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 20.5. – 24.6. klo 9.30-11.00, yhteensä 6 kertaa kevään aikana

Paikka: Ryhmä on valtakunnallinen, voit osallistua miltä tahansa paikkakunnalta. Kokoontumiset toteutetaan videokeskusteluina Webex-verkkoympäristössä.

Ryhmään ilmoittautumiset 15.5.2020 mennessä.

ESITE | HAE TÄSTÄ


Verkkovertaisryhmä yrittäjille keväällä 2020

Järjestämme yrittäjille verkossa toimivan suljetun vertaisryhmän, jossa on mahdollisuus keskustella ja jakaa omia ajatuksia, tunteita ja kokemuksia tässä vaikeassa ajassa. Yhdessä haemme polkuja eteenpäin.

Ryhmän ohjaavat sosiaalipsykologi Kati Kärkkäinen ja psykoterapeutti Tuula Stenroth. Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ  23.4. mennessä. Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa ja heidät haastatellaan puhelimitse ennen ryhmän alkua. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista koko ryhmäprosessin ajaksi. Ryhmä on maksuton eikä edellytä yrittäjäjärjestön jäsenyyttä.

Ryhmätapaamiset järjestetään seuraavina ajankohtina:

pe 24.4. klo 9-11
ke 29.4. klo 9-11
pe 8.5.   klo 9-11
pe 15.5. klo 9-11
pe 22.5. klo 9-11
pe 29.5. klo 9-11
pe 5.6.   klo 9-11

Lisätietoja ryhmästä antaa Paula Noresvuo, 040 661 3511, paula.noresvuo@mieli.fi


Kokemuksia aiemmista ryhmistä:

”Joka kerta kun lähdin kotiin ryhmästä, olo oli keventynyt ja virkeä.”

”Huomasin, että muillakin on vaikeuksia jaksamisen kanssa, en ole poikkeava tai surkea yrittäjä.”

Yrittäjäkilta tukee yrittäjien hyvinvointia

Yhteystiedot

Paula Noresvuo
Projektisuunnittelija
Liikkuva mieli ikääntyessä -hanke

+358 40 661 3511Maistraatinporti 4 A, 7. krs, 00240 Helsinki