Siirry sisältöön

Onnellisten linnake -lautapeli

Onnellisten linnake on yhteistyöhön perustuva seikkailullinen mielenterveys­taitoja harjaannuttava lautapeli 3.-6.-luokkalaisille.

Peliä pelataan luokkahuoneessa viidessä joukkueessa viitenä pelikertana 60-90 minuuttia kerrallaan. Joukkueet pelaavat eri pelikerroilla linnakkeen eri tiloissa: Tunteiden labyrintissa, Itsetunnon valtaistuinsalissa, Levon paviljongissa, Houkutusten puutarhassa ja Ihmissuhteiden tyrmässä.

Pelin voi ottaa käyttöön tulostamalla pelin osat sivun alaosasta. Toinen vaihtoehto on tulostaa vain pelilauta ja pelimittari ja ladata tehtäväkortit pelaajien tableteille (1 tabletti / joukkue) ja torikortit opettajan tietokoneelle tai tabletille. Lisäksi tarvitset nopan ja viisi pelinappulaa joukkueille sekä pistelaskua varten yhden magneetin liekkimittariin ja jokaiselle viidelle joukkueelle viisi nuppineulaa pelimittariin.

Peliin kuuluu neljä videota, joita käytetään pelin eri käänteissä. Alla olevasta YouTube -linkistä avaat videoiden soittolistan, josta löydät pelin videot järjestyksessä.

Lataa

Lisää aiheesta

Tunne- ja kaveritaitokortit alakouluun

Alakouluikäisille suunnattujen tunne- ja kaveritaitokorttien avulla harjoitellaan tunteiden tunnistamista, nimeämistä ja ilmaisua sekä vuorovaikutustaitoja.

Sivua muokattu 21.3.2024


Sisältö liittyy seuraaviin aihealueisiin: