Gå till innehåll
Logo med texten "Samhälleligt företag"

Det samhälleliga företaget Lappvikens Källa Ab, som ägs av MIELI rf, tillhandahåller lokaler för aktörer som främjar psykisk hälsa. Bolaget har även som mål att värna om och bevara det kulturella och historiska värdet hos byggnaderna i det historiska sjukhusområdet på Lappudden i Helsingfors. Lokalerna underhålls och renoveras i samarbete med Museiverket.

Lappvikens Källa Ab har hyrt lokalerna i Lappvikens sjukhus av Helsingfors stad sedan 1.1.2016. I stadsplanen förutsätts att verksamheten i området anknyter till offentliga social- eller hälsovårdstjänster. Lokalerna hyrs därför ut främst för verksamhet som är öppen för allmänheten och frmjar psykiskt välbefinnande genom delaktighet och kultur.

Lappvikens Källa Ab:s FO-nummer är 2732608-6.

Uthyrning av eventlokaler

Lappvikens Källa Ab erbjuder stämningsfulla evenemangslokaler för uthyrning. Lokalerna lämpar sig till exempel för privata evenemang, utbildningsdagar, föreläsningar eller teaterföreställningar.

Auditoriet och mötesrummet på första våningen i huvudbyggnaden kan göras tillgängliga.

Mera uppgifter om lokalerna och reserveringar finns på Lappvikens Källas webbplats (på finska, öppnar ny flik).

Bolaget bär sitt samhällsansvar

Lappvikens Källa Ab hör till de samhälleliga företagens förbund Arvoliitto och Förbundet för finländskt arbete. Vi har rätt att använda märket Ett samhälleligt företag.