Gå till innehåll

Övningsbok för ett positivt sinne. Handbok för ledare. (12 st + post)

Handboken för ledare är utarbetad speciellt med tanke på ungdomsledare och andra yrkesmänniskor som arbetar med ungdomar. I handboken har man samlat övningar för att främja ungas psykiska hälsa som kan genomföras antingen som grupparbete eller individuellt arbete. Handboken för handledare utformar en helhet tillsammans med "Övningsbok för ett positivt sinne" och "Må bra årsklockan."
Pris:
16 €
ISBN:
978-952-7022-84-9
Skribent:
Katri Peräaho, Emilia Nikkinen
Utgivare:
MIELI Psykisk Hälsa Finland rf
Publicerad:
2020
Upplaga:
1. upplagan
Omfattning:
40
Antal:
12
Köp i nätbutiken

Psykisk hälsa är en resurs som vi samlar på oss och använder genom hela livet. Psykisk hälsa är erfarenheten av att man kommer överens med andra, upplever att man hör till en grupp och är viktig för någon precis som man är. Det är förmågan att finna glädje i sina egna styrkor, uttrycka sina känslor och våga berätta om bekymmer för vuxna som står en nära.
Det är många förändringar och virrvarr i ungdomen som hänför sig till att man växer och utvecklas. Bestående trygga saker och människor i omgivningen, såsom ungdomsverksamhet eller skolan har stor betydelse för den ungas välbefinnande.

Må bra övningshäftet – handbok för handledare är utarbetad speciellt med tanke på yrkesmänniskor som arbetar med ungdomar. I handboken har man samlat uppgifter för att främja ungas psykiska hälsa som kan genomföras antingen som grupparbete eller individuellt arbete. Handboken för handledare utformar en helhet tillsammans med det för ungdomar avsedda Övningsbok för ett positivt sinne och Må bra årsklockan. Du kan också ladda handboken. Du hittar pdf efter linken till nätbutiken. 

Sidan har redigerats 9.12.2022


Innehållet ingår i följande teman: