Gå till innehåll

Kursen beräknas pågå i cirka 10 timmar. Ett ämne/kapitel beräknas ta ungefär en timme att gå igenom. Du kan välja att gå igenom ämnena i den ordning som anges eller i den ordning som du själv väljer.

Det är inte nödvändigt att göra allting på en gång. Du bör ge tid för reflektion och för att återvända till temana.

Kursen är tänkt som ett praktiskt verktyg. Under kursen kommer vi att arbeta tillsammans för att planera en Må bra-årsklocka för vårt arbete.

Vad vi behöver mer än kodare är de som talar om för oss vilken slags värld vi ska bygga med koden, säger professor Arto O. Salonen

Kursintyg

Du får ett kursintyg genom att svara på kursens feedbackenkäten i slutet av kursen och om du skickar in den Må bra -årsklockan till oss får du ett intyg plus antingen ett ”Vahvuuspakka” eller boken ”Psykisk hälsa som livskraft”. Du hittar mera information om det inne i kursen.

Vi publicerar planerna för dem som har gett tillstånd att publicera som en inspiration för oss alla. Du hittar dem på den här sidan när vi har fått dom på svenska. Vi har fått flera årsklockor på finska och du kan kolla hur dom ser ut på kursens finska sidan.

Klicka på den gröna balken nedan för att komma till kursen. Vi ses på kursen!

Må ba -årsklocka

Du kan planera din egen Må bra -årsklocka under kursen. Tanken är att du kan samtidigt reflektera och planera över hur du behandlar olika teman i främjande av psyksika hälsan. Här ser du vår exempel.Vi är glada att publicera också din årsklocka.